Een beetje onderneming, vereniging of stichting is online. 10media heeft in de loop der jaren verschillende websites ontwikkeld. Enkele voorbeelden:

De Bovenkamer

www.debovenkamerzutphen.com

De Bovenkamer is een plek waar mensen met beginnende dementie, mantelzorgers en vrienden elkaar ontmoeten. In huiselijke sfeer er even uit zijn om een kop koffie te drinken, anderen te spreken of ervaringen te delen. Via de website worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden over evenementen en staat veel informatie over dementie. De site is ontwikkeld in WordPress, gekoppeld aan de Facebookomgeving en wordt onderhouden door de Bovenkamer.

Wijkteam Noordveen Zutphen

www.noordveenzutphen.nl

Wijkteam Noordveen is sinds 1 januari 2012 een zelfstandige groep bewoners die wil samenwerken, meedenken- en meebeslissen over de Zutphense wijk Noordveen. De site is ontwikkeld in WordPress en geeft een actueel beeld van ontwikkelingen en evenementen in de wijk.

Wijkteam de Zuidwijken Zutphen

www.dezuidwijken.nl

Het Zutphense wijkteam De Zuidwijken wilde een soortelijke online omgeving als wijkteam Noordveen. Dus ontwikkelde 10media een soortgelijke look-and-feel in een WordPress-omgeving en houdt het wijkteam bewoners via de website op de hoogte van nieuws en evenementen.

Zutphense IJsvereniging

www.zijv.nl 

De site van de Zutphense IJsvereniging is ontwikkeld in WordPress en gekoppeld aan alle sociale media van de ZIJV. De site wordt onderhouden door 10media en jaarlijks uitgebreid met nieuwe applicaties en voorzieningen.

Zwaan tuinen

www.zwaan-tuinen.nl

 

Categorieën: Portfolio