Is jouw website representatief? Spreekt de site jouw doelgroep aan, wordt jouw site goed gevonden, heeft jouw site de uitstraling die bij jou of jouw onderneming past? 10media helpt je met advies, design en tekst. Bij voorkeur ontwikkelt 10media nieuwe websites in WordPress.

Advies

Online toepassingen ontwikkelen zich in sneltreinvaart. En ja: ook inzichten kunnen veranderen. Ben je toe aan een nieuwe website of wil je jouw huidige site optimaliseren? 10media gaat graag met je om tafel om te bespreken wat voor jou de beste toepassingen zijn om je doelstellingen (en gewenste conversie) te bereiken.

Design

Heb je nog geen website, of wil je een nieuw design? Dan gaan we eerst om tafel om te bespreken hoe jij je wilt presenteren en welke uitstraling daarbij past. Of hoe we jouw huisstijl online gaan gebruiken. Vervolgens kan 10media een ontwerp maken voor je nieuwe website en implementeren in je site. Omdat het financieel wel leuk moet blijven, gebruikt 10media daarvoor bestaande templates en past deze naar jouw wensen aan. Dat schelt al snel een paar honderd euro.

Ontwikkeling

Waarschijnlijk kan de techniek van je website jou weinig schelen: als alles maar werkt. De ervaring leert dat websites gebouwd in WordPress altijd werken en snel en eenvoudig kunnen worden voorzien van de nieuwste en meest gebruiksvriendelijke snufjes. Ook een voordeel van WordPress: omdat dit het meest gebruikte systeem ter wereld voor websites is

Tekstschrijven (content)

Schrijven voor het beeldscherm is een volledig andere discipline dan schrijven voor gedrukte media. Tijdens het lezen van een beeldscherm is de lezer snel afgeleid en slecht geconcentreerd en leest dan ook 25 procent langzamer dan vanaf papier. Dankzij jarenlange ervaring bij diverse websites, waaronder die van De Telegraaf, houdt 10media ook op het beeldscherm de lezer bij de les.

En wist je dat de teksten op je website grote invloed hebben op jouw vindbaarheid via zoekmachines? Je teksten moeten daarom optimaal zijn geschreven voor zoekmachines. Je kent dit waarschijnlijk onder de term SEO: Search Engine Optimization. Tja, ook daar moet je 10media voor inschakelen, want als je je site toch gaat vullen, doe het dan direct optimaal!