Een pakkende tekst, ambitieus plan of gestructureerde website: je hebt er niets aan als het er niet mooi uit ziet. 10media richt zich daarom steeds vaker op de vormgeving van projecten.

Folio middelen

Een nieuwsbrief, flyer, poster of advertentie: veel gebruikte middelen in de communicatiemix vallen of staan met een goed ontwerp. Natuurlijk kun je bij 10media terecht voor een duidelijke en pakkende tekst. Maar wist je dat 10media ook de vormgeving hiervoor kan doen en samenwerkt met steengoede vormgevers om alle middelen op tijd te leveren? Volledig afgestemd op het medium en de doelgroep en passend bij de tekst.

Infographics

Natuurlijk kun je een uitgebreid jaarverslag, tevredenheidsonderzoek of beleidsstuk aan je publiek voorschotelen. Maar denk je echt dat iedereen dat leest? Of zelfs maar de moeite neemt om de hoofdpunten eruit te vissen? Denk eens aan een presentatie in een infographic; in één oogopslag ziet het grote publiek daarin de hoofdlijnen, in een aantrekkelijke jas. In het portfolio zie je verschillende voorbeelden van infographics en visuele overzichten die 10media heeft ontwikkeld.

Logo

Een logo is niet zo maar een ontwerpje: het zegt alles over de identiteit van je onderneming. Het geeft in één oogopslag weer waar je voor staat en wat je doet. Als het goed is, tenminste. Natuurlijk hoef ik jou niet uit te leggen dat een logo mooi moet zijn als het groot én klein wordt weergegeven, op papier en op een beeldscherm, in kleur en in zwart-wit.

10media heeft verschillende logo-ontwerpwedstrijden gewonnen en ontwikkelt sindsdien logo’s voor verschillende bedrijven en scholen, of zet een bestaand logo in een moderne jas.

Websites

Hoe presenteer je je online? Hoe vindt de bezoeker direct wat hij wil en hoe gaat hij het snelst over op de actie die jij voor hem op het oog hebt? Een goed design voor een website gaat niet alleen over een prachtig uiterlijk, maar ook (en vooral!) over functionaliteit en klantvriendelijkheid. Met duidelijke grafische elementen die passen in jouw huisstijl. 10media ontwerpt websites, en werkt dit desgewenst uit tot een template in een stylesheet (CSS), ook voor veel gebruikte CMS-systemen zoals WordPress.

Banners

Ok, een banner is vaak een overschat middel als het gaat om conversie. Wie klikt er nou nog op een banner, terwijl hij weet dat hij dan wordt weggesluisd naar een andere site? Maar vergis je niet in banners: ze dienen ook om jouw naamsbekendheid te vergroten, geven ruchtbaarheid aan je acties en werken goed om binnen een website je bezoekers direct naar belangrijke onderdelen te loodsen. 10media ontwikkelt mooie en vooral functionele banners, bewegend en stilstaand.

Apps

Als iedereen de hele dag druk is met een smartphone, dan speel je daar als ondernemer toch op in?! Ontwikkel een app! De specialisten van Working Spirit uit Deventer timmeren hard aan de weg met het ontwikkelen van apps. En omdat niet alleen de techniek ertoe doet, maar een app er ook gelikt uit moet zien, verzorgt 10media de vormgeving van sommige van die apps. Voor mobiel en voor tablets. Hoe ingewikkeld de klantvraag ook is, 10media brengt structuur in de chaos en vertaalt dit naar overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en (natuurlijk) prachtige apps waar je je vingers niet van kan afhouden.

De gemeente Deventer heeft met de jaarverslagapp, ontwikkeld door Working Spirit met 10media, op overtuigende wijze de Deloitte Kordes Award 2014 gewonnen, de toonaangevende prijs voor het beste jaarverslag in de publieke sector.