Zo maak je het verschil

Jij kent jouw product als geen ander. Je klant als geen ander. Jouw markt als geen ander. En 10media geeft jou advies hoe jij het beste kunt communiceren met je klant en smeedt dat desgewenst tot een pragmatisch marketingcommunicatieplan. Als geen ander.

Een marketingcommunicatieplan maak je niet zomaar. Je gaat tot op het bot uitzoeken wat je wilt bereiken, bij wie en op welke termijn. Als je dicht op je eigen product of dienst zit, dan heb je vaak iemand nodig om dit overzichtelijk op een rij te zetten. En dan moet je nog bepalen hoe je gaat bereiken wat je wilt bereiken. Hoe positioneer je jezelf? En hoe ga je dat duidelijk maken aan je doelgroep? Op welke manier, met welk ‘haakje’ of via welk concept?

Noem het geen droom, noem het een plan

10media geeft je advies in het gebruik van marketingcommunicatie. En helpt je om je strategie te bepalen. Hiervan kan 10media een (marketing)communicatieplan maken, met een overzicht van je propositie (hoofdboodschap), planning en te gebruiken communicatiemiddelen. Dat doen we in drie stappen.

In 3 stappen een communicatieplan:

Stap 1

We gaan om tafel om te bepalen waar jouw grootste kansen liggen, wat je sterke punten zijn en wie (heel specifiek) je doelgroepen zijn.

Stap 2

10media maakt een werkbare strategie, waarin duidelijk wordt wat je precies wilt communiceren. En als je wil ook ‘hoe’, in een communicatieconcept.

Stap 3

Je hebt een communicatiestrategie waarmee je een concept kunt laten ontwikkelen of je kunt direct communicatiemiddelen inzetten (zoals flyers, websites, digitale nieuwsbrieven en advertenties). En ook daarbij is 10media jou graag van dienst.

Communicatieadvies

Geen behoefte aan een plan? Wil je gewoon eens weten van een communicatieprofessional hoe jij goed communiceert met je doelgroepen? Of met jouw personeel of relaties? Leuk! 10media schuift graag bij je aan en helpt jou om jouw communicatie te professionaliseren. En je zult zien: dat hoeft niet altijd groots en spectaculair, maar kleine dingen kunnen voor jou al een groot verschil maken.

Bel of mail even, dan maken we snel een afspraak.