En? Waarmee wil jij geholpen worden?

10media onderscheidt zich in haar resultaat- en doelgerichte aanpak.
Welk doel gaan wij samen bereiken?

Tekst en uitleg

Schrijven en schrappen, daar zijn we groot mee geworden. 10media schrijft teksten altijd vanuit het oog van de lezer en het doel van de zender. Voor web (dus ook SEO) en print.

Vormgeving

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Wat je zegt, kun je dus beter in GOED beeld verpakken. Bekijk welke brochures, flyers, logo's, infographics, websites (en de rest) 10media heeft ontwikkeld.

Advies & strategie

Hoe zet je marketingcommunicatie optimaal in om je doelen te behalen en resultaten te bereiken? 10media helpt je met jouw (marketing)communicatieplan, positionering en propositie en in te zetten communicatiemiddelen.

Portfolio

Weten wat 10media doet of tot nu toe heeft gedaan en gemaakt? In het portfolio zie je een paar snoepjes.

Over 10media

10media onderscheidt zich in creativiteit, resultaatgerichtheid en kwaliteit. Journalistieke verhalen met een verfrissende invalshoek. Webcontent voor intra- en internet die lezers bij de les houdt. Teksten die je doelgroep dwingen te doen wat jij wilt. Digitale nieuwsbrieven met een respons waarvan je niet wist dat het mogelijk was. 10media is in 2003 opgericht door Jantien van Leeuwen.
Desmond Purpleson

Desmond Purpleson

CEO

Locavore pinterest chambray affogato art party, forage coloring book typewriter. Bitters cold selfies, retro celiac sartorial mustache.

Neem contact op

 

Stuur een e-mailtje

jantien@10media.nl

 

Of bel gewoon even

Jantien van Leeuwen
(+31) 6 1100 2420