Menu Sluiten

Zaterdag 29 augustus 2015: Vertelfestival op 8 historische schepen

Op zaterdag 29  augustus vindt er aan boord van de historische schepen weer een heus vertelfestival plaats. Kom luisteren naar de bijzondere verhalen. En een mooie kans om deze schepen eens van binnen te bekijken.
posterboot
Op het verhalenfestival komen 8 verschillende vertellers op 8 verschillende schepen vanaf de leeftijd 4 tot 80 jaar . De vertellers maken een verhaal op de naam van het schip en je kunt 4 voorstellingen van ongeveer 25 minuten elk bijwonen en beluisteren. Je wandelt dus zo van schip naar schip .
Om 13:00 uur, op het plein bij de ingang van de haven, worden de vertellers voorgesteld en kun je kiezen naar wie je gaat luisteren; b.v. Gery Groot Zwaaftink, Jan Alfrink, Ron Vernout (vanaf 4 jaar), Olga Schoonbergen, Mirjam Smitt (verhaaltjes schijven) en Marjo Damen.
Tussen 13:00 en 17:00 uur bent u van harte welkom om te komen luisteren. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, daarom graag aanmelden via verhalenaanboord@gmail.com
Voor meer informatie kunt u bellen met 06-53617424 of
0575 553402 Het festival is gratis toegankelijk, maar een gift in de schipperspet wordt zeer gewaardeerd.
Het betreden van de haven en het festival is op eigen risico en het betreden van de schepen mag alleen met toestemming van de schipper.
Hier kunt u al vast een voorproefje zien en beluisteren. We wensen iedereen heel veel plezier!