Menu Sluiten

Aan tafel in ‘t Brugschip op 1, 2, 8, 9 en 15 september 2018

Waar komen wij mee over de brug?

In september raken wij tussen wal en schip met stoere verhalen over brugwachters en binnenschippers. Wij vertellen hun verhalen, zingen hun liederen en vertonen ruwe beelden over de vergeten periode van schipbruggen. Wij eten samen heerlijke schippersmaaltijden in de authentieke omgeving van het brugschip in de museumhaven in Zutphen.
Het is het laatste overgebleven deel van de in 1939 opgedoekte schipbrug van Zutphen en tevens het enige overgebleven schip van z’n soort in Nederland.

En raak niet in de war: schipbruggen…brugschepen?

Wij sluizen u door de eeuwen met prachtige liederen over het varende volk en laten u meegenieten van de verse vangst die met veel kunde en smaak voor u op tafel komt.
Let op: dit is niets voor landrotten, de vaste grond verruilt u voor de kolkende wateren onder de kiel.

Welkom aan boord en welkom aan boord!

De voorstelling is ongeschikt voor invaliden en mensen die moeilijk ter been zijn. De verbinding met de ruimte in de romp vormt een wenteltrap. De hoogte van de boot is onderdek op sommige plekken minder dan 180 cm.
Bezoek van de voorstelling is op eigen risico maar absoluut veilig zolang u zich aan de regels van het brugschip houdt! Wij zorgen voor een aangenaam verblijf aan boord .
Vanaf nu kunt u kaarten hier reserveren!