En? Waarmee wil jij geholpen worden?

10media onderscheidt zich in haar resultaat- en doelgerichte aanpak. En omdat 10media een allround communicatiebureau is, haal je in één klap een flink portie kennis en creativiteit in huis: tekstschrijven, vormgeving, ontwikkeling van websites, advies en strategie.

Tekst en uitleg

Schrijven en schrappen, daar zijn we groot mee geworden. 10media schrijft teksten altijd vanuit het oog van de lezer en het doel van de zender. Voor web (dus ook SEO) en print.

Vormgeving

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Wat je zegt, kun je dus beter in GOED beeld verpakken. Bekijk welke brochures, flyers, logo's, infographics, websites (en de rest) 10media heeft ontwikkeld.

Websites

Jouw (potentiële) klanten willen graag meer over jouw organisatie weten en gebruiken daarvoor je site. Daarom zorgt 10media voor een site waar jij je goed presenteert en bezoekers doen wat jij wil.

Portfolio

Weten wat 10media doet of tot nu toe heeft gedaan en gemaakt? In het portfolio zie je een paar snoepjes.

Over 10media

10media onderscheidt zich in creativiteit, resultaatgerichtheid en kwaliteit. Journalistieke verhalen met een verfrissende invalshoek. Webcontent voor intra- en internet die lezers bij de les houdt. Teksten die je doelgroep dwingen te doen wat jij wilt. Digitale nieuwsbrieven met een respons waarvan je niet wist dat het mogelijk was. Webdesign dat helemaal afgestemd is op jouw onderneming en jouw doelgroep. 10media is in 2003 opgericht door Jantien van Leeuwen.
Desmond Purpleson

Desmond Purpleson

CEO

Locavore pinterest chambray affogato art party, forage coloring book typewriter. Bitters cold selfies, retro celiac sartorial mustache.

Actueel

Columns

Voor de voeten

Ja hoor, hij is er. Zoals u misschien heeft onthouden heb ik onze kinderen voor de zomervakantie in dit kolommetje iets met vier pootjes beloofd. De pootjes zijn poten geworden. Ik stel graag aan u voor: Eddie, onze hond.

Columns

Topsport

“Wat eten we vandaag, mam?” Ik krijg goudgele visioenen en voel het water in mijn mond lopen. “Doe eens een goede suggestie, iets met een P.” “Pasta? Pizza dan misschien?”

Portfolio

Week van de ontmoeting

De Week van de Ontmoeting draait om nieuwe contacten leggen en eenzaamheid tegengaan. Sinds de start van dit project in 2015 verzorgt 10media de vormgeving van promotiemiddelen.

Neem contact op

 

Stuur een e-mailtje

jantien@10media.nl

 

Of bel gewoon even

Jantien van Leeuwen
(+31) 6 1100 2420

Stel je vraag online